%100 Saf ve Doğal Bitkisel Yağ Soğuk Sıkım Taşıyıcı Sabit Yağ Vegan Ürün Potasyum, Oleik asit, Linoleik Yağ Asidi, Doymuş Yağ Asitleri A ve E vitamini, Alfa-Linolenik Asit, Palmitik Asitleri Selenyum, Omega 3, 6 ve 9, Fitesterol, Tokoferol ve Beta-Karoten İçermektedir. Ürün Açıklaması Intense Natural Kayısı Çekirdeği Yağı %100 Saf ve Doğal Soğuk Sıkım Bitkisel Taşıyıcı Sabit Yağ Kayısı Çekirdeği Yağı Helal sertifikası ve TSE onaylı ISO 22000:2005 ve ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemlerinin uygulandığı tesislerde Soğuk Sıkım yöntemi ile elde edilen bir yağdır ve bu fiziksel bir süreç olup kimyasal bir işlem veya Solvent Ekstraksiyon (Hekzan) işlemleri içermez. Soğuk Sıkım yapılırken ürün sıcaklığı en fazla 40 C olup, bitkinin içerdiği koku, tat ve besin değerleri bu sayede korunur. Kayısı Çekirdeği Yağı'nın Besin değerleri oldukça yüksektir. Özelllikle Oleik asit, linoleik yağ asidi, doymuş yağ asitleri, fitokimyasallar, A, C ve E vitaminleri ile zengindir. Kayısı Çekirdeği Yağı çok iyi bir saç nemlendiricisidir. Temiz bölgeye birkaç damla masaj yapmak sureti ile uygulanabilir. Nem dengesinin korunmasına ve elastikiyetinin artmasına yardımcı olur. Saçların beslenmesine ve nemlendirilmesine de destek olur. Daha yumuşak ve parlak görünmesine yardımcı olur. Kayısı Çekirdeği Yağı, hafif bir yapısı olduğu için cilt tarafından kolayca emilir ve yağlı bir his bırakmaz. Bu nedenle, çeşitli kozmetik ürünlerde ve formüllerde kullanımı son derece yaygındır. Cildin nemlendirilmesine, yumuşamasına ve beslenmesine yardımcı olur. Cilt bariyerinin korunmasına ve doğal nem dengesini sağlanmasına destek olur. Genellikle kuru ve hassas ciltler için tercih edilmektedir. Cildin elastikiyetini artmasına ve cildin daha parlak görünmesine destek olur. Kayısı Çekirdeği Yağı tırnak bakımında da sıklık ile kullanılmaktadır. Kayısı Çekirdeği Yağı Dahili ve Harici kullanım için uygundur. %100 Saf ve Doğal bir yağ olduğu için hiçbir bir yan etkisi yoktur. Tüm ürünlerimizin GC testleri yapılmıştır. COA analiz sertifikaları mevcuttur. Ürünümüz Sağlık Bakanlığı Ürün Takip Sisteminde 8684166986129 barkod numarası ile kayıtlı ve onaylıdır. Hiçbir ürünümüz hayvanlar üzerinde test edilmemektedir. Son Tüketim Tarihi ve Parti Numarası ürünümüz etiketi üzerindendir. Botanik İsmi: Prunus Armeniaca Kernel Oil Menşei : Türkiye Alerji ihtimaline karşı bileğinize bir damla damlatarak test edebilirsiniz. Işıksız ortamda, Oda sıcaklığında, Çocukların ulaşamayacağı yerde, Şişe ve Ambalajında muhafaza etmenizi tavsiye ederiz. Göz ile temasında bol su ile yıkayınız. Ekosisteme karşı sorumluluklarımızın farkındayız. Tüm ürünlerimizin şişe ve kutuları geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Lütfen ürünümüzü kullandıktan sonra şişe ve kutularını geri dönüşüm kutusuna atınız. İçindekiler %100 Saf Kayısı Çekirdeği Yağı